26 juni 2014

Afscheid juf Dorothy basisschool Opweg

Zoals jullie allemaal  weten neemt juffrouw Dorothy Arts-van Kesteren na 43 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs afscheid. Zij gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Juf Dorothy is jarenlang kleuterjuf geweest op basisschool “Op Weg”. De laatste jaren heeft zij vooral ondersteunend werk gedaan!  Er zijn dan ook veel kinderen  (en ouders) die met juf Dorothy te maken hebben gehad. Zij heeft haar werk altijd met heel veel plezier gedaan. Ze was altijd in voor een grapje en kon lekker dollen met de kinderen. We gaan dit zeker missen!  Om haar te bedanken  bieden wij haar een afscheidsreceptie aan op vrijdag 4 juli van 16.00uur tot 17.00 uur bij ons op school. U bent allen van harte welkom!  Team basisschool Op Weg.DSC_7541 Dorothy Arts (Large)