25 juni 2014

Edelweisz sluit muziekseizoen af met Midzomerwijkconcert

Traditioneel sluit Muziekgezelschap Edelweisz het muziekseizoen af met het Midzomerwijkconcert. Elk jaar vindt het concert plaats op een andere locatie in Berg en Dal. Er wordt luchtige muziek gespeeld waardoor zowel de muzikanten als de luisteraars al een beetje in vakantiestemming kunnen komen. Ook de leerlingen laten van zich horen tijdens dit concert. Dit jaar is het concert op vrijdag 11 juli 2014 op het grasveld voor Residentie De Meerberg aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal.  Edelweisz houdt het graag informeel en om het vakantiegevoel snel te laten komen kunnen bezoekers hun eigen tuinstoel meenemen en aanschuiven. Dat maakt het nog gezelliger!  Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.  Voor meer informatie over Edelweisz kunt u terecht op www.edelweisz-bergendal.nl of op www.facebook.com/MuziekgezelschapEdelweisz.Affiche Midzomerwijkconcert 2014 (Large)