22 juni 2014

Struintuin Midzomernachtkampeernacht in Beek.

Zaterdag was alweer de Struintuin Midzomerkampeernacht in de “Struintuin” aan de Gelderhorstlaan in Beek. De hele middag en avond waren er activiteiten. Er werd begonnen met een z.g. werkmiddag, waar de buurtbewoners mee konden helpen om de tuin, het park , bij te werken.  Daarna waren er speelsere activiteiten en konden er o.a. pannenkoeken worden gegeten, zoals iedereen ze kent van pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg. Dit jaar valt deze kampeernacht precies op de kortste nacht van het jaar!  Voor het kamperen konden zich maximaal 50 deelnemers inschrijven en dat hield in, dat het terrein vol was. Vanaf 16.00 uur kon men beginnen met de opbouw van de tenten. ‘s Avonds werd er met z’n allen gegeten, werden er terreinspelletjes gedaan en werd er gezongen met gitaarmuziek van Patrick Baron. Een prachtig initiatief, waarbij de buurt elkaar elke keer weer beter leert kennen.  zie de foto’s.DSC_5541 struintuin (Large)