11 juni 2014

Duivelsberg vertelfestival.

In het Vaderdagweekend op zaterdag 14 en zondag 15 juni organiseert pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg weer het vertelfestival. Prachtige verhalen voor jong én oud!Zaterdag is het thema van de verhalen “Goed en Kwaad”. De verhalen gaan over boeven en schurken, feeën en prinsessen, boeren, burgers en buitenlui, geesten en spoken, kabouters en trollen, engelen en duivels, alles van goed tot kwaad van fantasie tot werkelijkheid, van nu of uit het verre verleden. Zondag is het thema “Vaders”. Verhalen van, voor, door en over vaders. Fijne vaders, strenge vaders, avontuurlijke vaders, komische vaders, noem maar op. Echt gebeurd of met een korreltje zout te nemen, spelend in
het heden of (verre) verleden, misschien wel op de Duivelsberg zich afspelend of waar dan ook op de wereld. Prachtige verhalen worden verteld op twee locaties. Eén met echte kinderverhalen en één met verhalen voor oudere kinderen/ volwassenen. Allebei rondom De Duivelsberg. Kom kijken en luisteren vanaf 12.00 uur. Pannenkoeken restaurant De Duivelsberg Duivelsberg 1, 6572 BE, Berg en Dal 024 – 6841439, info@duivelsberg.nl, www.duivelsberg.nlDSC_30221 Citroen Duivelsberg (Large)