9 juni 2014

Leuth winnaar eerste BOL toernooi

Afgelopen zaterdag was er weer de eerste wedstrijd van het BOL toernooi. Om als titelverdediger aan een toernooi te beginnen geeft een extra spanning. Zo ook dit toernooi wat in Leuth gehouden werd tussen de P.V.Beek, Zilveren Kogels uit de Ooy en titelverdediger P.V.Leuth. Het werd een spannend en sportief toernooi onder een heerlijk zonnetje gespeeld. Elke vereniging had 4 teams van 4 spelers zodat het een gezellige drukte was op de banen. Uiteraard waren er ook de hapjes en drankjes die de sfeer extra verhoogde. Na 3 ronden gespeeld te hebben bleek P.V.Leuth weer de winnaar te zijn van het eerste van de 3 toernooien. 8 partijen werden er gewonnen de Zilveren kogels en P.V.Beek wonnen ieder 5 partijen. De dagwinnaar was team 4 van de P.V.Leuth bestaande uit Jan en Trees Tissen, Jan Wieland en Gerda Stevens. Zij hadden een pluspunt meer dan het team van de Zilveren Kogels,beide met alle 3 hun partijen gewonnen. We kunnen terug zien op een mooi en goed georganiseerd toernooi. Beide voorzitters van Beek en Ooy bevestigde dat. Tot in de Ooy op 28 Juni.  Bestuur P.V.Leuth. zie de foto’s van Herman Leensen.DSC_7041Boltoernooi (Large)