8 juni 2014

11e editie VVLK – 5 tegen 5-toernooi weer een succes.

Zaterdag 7 juni werd voor de 11e keer het 5 tegen 5 toernooi georganiseerd. Op het Sportpark ‘De Duffelt’ in Leuth werd dagen ervoor al druk gewerkt om alles in goede banen te leiden. Door een ingrijpende renovatie van de sportvelden moesten de kleinere velden op één voetbalveld uitgezet worden. Gescheiden door dranghekken lukte het toch om alle te organiseren. Mooi weer was er voorspeld en zo begon de dag ook. Met 29 graden op de thermometer werden de 67 wedstrijden afgewerkt. In verschillende categorieen werd er gestreden om de prijzen. In de prestatieve poule won het team van De Kastanje het van Vaga Bundos. Dat is eigenlijk volgens verwachting want De Kastanje is de afgelopen jaren telkens de afgetekende winnaar van de hoofdprijs. In de recreatieve poule was het Janssen & Janssen die de prijs meenam. Ook naar Millingen aan de Rijn dus. Goed vertegenwoordigd. Zij waren te sterk voor FC Gijs is te bewonderen die als tweede eindigde. Bij de dames was ‘t het team van SC Millingen dat de zege voor zich op eiste. Misschien ook niet verrassend. Bij 35 plus maakte De Rosmolen het voor Leuth weer goed want die beker bleef in  het dorp. Een flinke regenbui kon de pret niet drukken en vanaf 16:00 uur werd de stemming alleen nog maar beter. Na het toernooi werd het stokje overgenomen door DJ Robert Pouwels die de sfeer naar een hoger niveau tilde. De avond was zwoel en geslaagd. Een succesvol 11e toernooi werd rond middernacht afgesloten. Het bestuur dankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Opnieuw een geslaagd toernooi.  zie de foto’s DSC_9659 5 tegen 5 (Large)