2 juni 2014

Diploma’s keepersscholen.nl regio Gelderland zijn weer uitgereikt

De laatste training zit erop! De keepers hebben op het sportcomplex van BVC’12 in Beek allemaal trots hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het was lekker druk met alle ouders, opa’s, oma’s en andere familie. Dit blok hebben 22 keepers meegedaan. 13 Keepers hebben het diploma gevorderden gekregen, 6 keepers hebben het beginners diploma en 4 keepers hebben hun elite diploma in ontvangst mogen nemen. Inmiddels hebben 15 keepers zich wederom aangemeld voor de volgende cursus die 21 september start. We hebben nog maar 9 plekken vrij. Dit is voor de trainers van de keepersschool een extra stimulans om op dezelfde voet door te gaan en daarmee keepers uit de regio zich te laten ontwikkelen. Voor keepers tussen de 6 en 18 jaar die zich willen ontwikkelen in het keepersvak is het nu mogelijk om zich via de site www.keepersscholen.nl aan te melden voor de najaarscursus 2014. Op het einde van de cursus krijg je net als de huidige deelnemers zo’n mooi diploma en belangrijker nog, je zal een nog betere keeper zijn dan dat je nu al bent. Voor vragen kan er altijd contact op worden genomen met schoolhouder/hoofdtrainer Roy Verstege 024-3483199/06-10063097. Herman Leensen maakte de foto’s.DSC_5840keepers (Large)