27 mei 2014

Sport kennismakingsdag en opening Beweegtuin bij TV Oorsprong in Beek

FEEST OP TENNISPARK DE OORSPRONG. De kinderen konden zondag  onder deskundige begeleiding gratis kennismaken met de vele takken van sport die in Beek worden beoefend.  Zo was er paardrijden bij Manege Ebbers op het Marterplein, voetballen bij BVC’12, petanque bij de Petanque vereniging en tennis, korf- en basketballen op het tennispark van TV de Oorsprong. Er was bovendien de hele dag een groot springkussen en voor de kinderen  een loterij. Daarbij was er vrij tennissen voor iedereen en was er een tennistoernooi. Op deze dag werd tevens de Groene Leefruimte, van Havo tot gemeentewerf, officieel geopend. De Beweegtuin op het tennispark van TV De Oorsprong, met vijf buiten fitnesstoestellen, is hier een sportief onderdeel van. Wethouder Leidy van der Aalst verrichtte de opening van deze Beweegtuin. zie de foto’s.DSC_3808beweegtuin (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.