26 mei 2014

Opening Groene Leefruimte in de gemeente Ubbergen.

Zondag 25 mei a.s. vond de officiële opening plaats van de Groene Leefruimte in Beek-Ubbergen plaats. Er vonden diverse activiteiten in het gehele gebied plaats, welke door bewoners en bewonersgroepen van Beek-Ubbergen, maar ook door verschillende instanties en bedrijven waren georganiseerd. De feestelijkheden begonnen om 11.00 uur en rond 12.00 uur werd het geheel officiëel geopend door burgemeester Paul Wilbers, die tevens mee deelde, dat een heel groot deel van de kosten voor dit project door “Europa” zijn betaald  (  € 175.000,-) en dat deze gemeente wel degelijk baat heeft bij een goed functionerend “Europa”. Ook noemde hij wethouder Leidy van der Aalst, die zich de afgelopen jaren bijzonder heeft ingezet voor dit project en zonder wiens inzet, het er waarschijnlijk niet zo uitgezien zou hebben. En natuurlijk kwam dit mede door de goede, deskundige inzet van hoveniersbedrijf de Overhaag uit Leuth en andere bedrijven. Door de langgerektheid van deze Groene Leefruimte was het helaas niet overal druk bij de diverse activiteiten en dat was erg jammer voor de mensen van de betreffende activiteiten. zie de foto’s.

DSC_3590Groene Leefruimte (Large)

One Response to Opening Groene Leefruimte in de gemeente Ubbergen.

  • Het prachtige weer maakte het tot een aangename en gezellige Beekse happening. Dat mag best een jaarlijks Groenfeest worden! Aan het einde van de middag hadden we op het terras van het Kulturhus nog een vrolijke nazit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.