26 mei 2014

Jubilarissen en nieuwe diploma’s bij brandweer Ubbergen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst van de vrijwilligers van de brandweer Ubbergen afgelopen vrijdag zijn drie jubilarissen gehuldigd voor hun langdurige inzet. Jean-Paul Arnts werd gehuldigd voor 12 1/2 jaar vrijwilligersdienst, Michiel Spierings voor 20 jaar en Jan Drijdijk voor zijn 25 jarig dienstverband. Ook werden deze avond manschapsdiploma’s uitgereikt aan Gerhard Korten, Danny Reinders en Mik Geers. Jean-Paul Arnts kreeg zijn diploma voor bevelvoerder. Hulde voor al deze vrijwilligers en van harte proficiat! Het was in voorgaande jaren vaak gebruikelijk om van deze activiteiten foto’s te maken en deze ook te publiceren, maar helaas heeft de leiding van de brandweer de laatste jaren besloten om dat niet meer te doen. Toch is het belangrijk dat ook de inwoners van Ubbergen hierover worden geïnformeerd zodat ook zij weten, dat deze brandweermensen hun vrije tijd inzetten voor de gemeenschap. Dus ook geen groepsfoto. Daarom maar een foto van het (bijna) voltallige vrijwilligerskorps van het MUG (Millingen, Ubbergen en Groesbeek) in 2006

DSC_4386dlbrandweer MUG (Large)

Door Gerhard Korten, één van gediplomeerden, zijn een aantal foto’s gemaakt. Zie de foto’s.

One Response to Jubilarissen en nieuwe diploma’s bij brandweer Ubbergen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.