22 mei 2014

Achtergrond schilderijen gezocht.

Tjeerd Hendriks kwam met het volgende verzoek: Wij zijn al weer een tijdje eigenaar van de boerderij aan de Waterstraat 3 in Beek-Ubbergen. Algelopen week zijn we gestart met het leegruimen van de zolder en daar hebben wij twee schilderijen op een doek aangetroffen. De doeken zijn circa 1,5 meter breed en circa 3 meter lang. wij zouden graag het verhaal achter deze doeken willen weten. Ze waren immers goed ingepakt, dus belangrijk. Wellicht dat er lezers zijn van uw website die weten waar deze doeken voor gebruikt zijn. In de bijlage heb ik de foto’s van de doeken meegestuurd. Zou u ze op uw website willen plaatsen? Wellicht weet iemand een mooi verhaal te vertellen bij de doeken. Overigens zijn we ook altijd geintereseerd in andere verhalen over de boerderij aan de Waterstraat 3 in Beek-Ubberegen. In deze boerderij heeft voorheen de familie Leenders gewoond. Mocht iemand iets weten, dan graag een berichtje.

20140517_134523 (Large) 20140517_134604 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.