14 mei 2014

Nanda Aarns is Mood Maker van het jaar!

Nanda Aarns is medewerker in het restaurant van woonzorgcentrum Vijverhof in Berg en Dal. Afgelopen vrijdag is ze door GUEST uitgeroepen tot Mood Maker van het jaar. Ze blonk uit in haar gastvrije gedrag. Vorig jaar hebben de medewerkers van het restaurant ‘De Heerlijkheid’ in Vijverhof een gastvrijheidtraining van Guest gevolgd. Nanda is destijds door medecursisten opgegeven als kandidaat voor de Mood Maker Award. En heeft de prijs nu gewonnen!  Nanda is geobserveerd tijdens een mysterybezoek. Dat was in scene gezet om Nanda aan het werk te zien. Ze blonk uit in haar gastvrije gedrag. Alle genomineerden zijn bezocht en daarna is de keus gevallen op drie kandidaten, waaronder Nanda. Vervolgens moesten deze drie kandidaten een Verras de Gast-opdracht maken. Afgelopen vrijdag is de winnaar bekend geworden. Nanda mag zich nu Mood Maker van het jaar noemen. Nog een beetje beduusd van alle aandacht nam Nanda de oorkonde, taart en bloemen in ontvangst.  Het juryrapport over Nanda: “Nanda toont gastvrij gedrag en gaat respectvol om met gasten en collega’s. Ze is onbaatzuchtig en ze kijkt altijd door de ogen van de gast. Nanda denkt in oplossingen en niet in problemen. Ze zorg voor olievlekwerking in de organisatie.”  Restaurant De Heerlijkheid in Vijverhof in Berg en Dal staat voor eten, drinken en ontmoeten. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 8.30 tot 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om koffie met wat lekkers, een broodje of een driegangen menu te nuttigen._DSC3443  award (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.