12 mei 2014

MET HEMELVAART LIVE MUZIEK IN DORPSHUIS DE SPRONG

Op donderdag 29 mei presenteert De Sprong u de eerste editie van FESTIVAART. Dit jaarlijks terugkerende evenement zal op hemelvaartsavond plaatsvinden. Het beloofd een waar spektakel te worden. Op deze avond is er LIVE muziek in de Sprong met medewerking van regionaal “wereldberoemde” band TIMESHAKE!! Voor de enkeling die ze nog niet kent stellen wij graag aan u voor: ’ TIMESHAKE timeshake (Large)

Patrick Baron trekt aan de solosnaren , Er komt een nieuwe toetsenist. Katja Lentjes heeft het hoogste woord, wat niet anders kan worden uitgelegd als solozangeres. Rob Maassen heeft het laagste woord wat doet vermoeden dat hij de bassist moet zijn. Mischa Janssen heeft zijn slaggitaar en Martijn Ebben zit met drumstokken hevig te meppen. Er is geen houden meer aan, ze hebben alles in huis om van De Sprong Festivaart 2014 een onvergetelijke avond te maken. De deur staat open vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt slechts € 5,00. Kijk voor meer informatie ook op de website www.dorpshuisdesprong.nlDSC_9119 Festivaart (Large)

zie filmpje Timeshake tijdens Prinsenreceptie Cavalieren in Beek.

One Response to MET HEMELVAART LIVE MUZIEK IN DORPSHUIS DE SPRONG

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.