11 mei 2014

2e Dag Kaloramamars 2014.

De weergoden waren de mensen van de Kalorama wandeltocht 2014 ook niet gunstig gestemd op de tweede dag. Beduidend veel minder deelnemers deden dit jaar mee aan de 76e editie van deze mars. Waren het vorig jaar nog1190 personen, die deze mars legaal meeliepen, dit jaar waren het er op zondag slechts 632 en dat was een aantal, zoals in de lange geschiedenis van de Kaloramamars nog nooit voor gekomen. Zaterdag liepen er 829 mensen mee tegenover 1190 in 2013. Dat zet het totaal aantal legale lopers voor 2014 op  1461 tegenover 2638 in 2013. De organisatie had ook deze keer weer haar uiterste best gedaan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Helaas liep een gedeelte van het parcours van de Ronde van Nijmegen deze zondag ook over het parcours van de Kalorama wandeltocht, waardoor veel fietsers en lopers op dezelfde weggedeeltes kwamen. Overigens waren de lopers wel ingelicht en waren er afspraken gemaakt, dat de wandelaars rechts zouden lopen en de fietsers hen links zouden passeren. Bij Kalorama in Beek werden de lopers onthaald met muziek van het Tamboer en Lyra korps van de Politie Gelderland-Zuid.. zie de foto’s DSC_8628Kaloramatocht (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.