9 mei 2014

Anne Sophie wint (KIKA) Cube fiets van Jan Kooij 2Wielers

Donderdag was de prijsuitreiking van de KIKA wedstrijd, , HandsUp 4 Kika, welke was georganiseerd samen met restaurant “De Blonde Pater” in Nijmegen. De hoofdprijs, een Cube kinderfiets van Jan Kooij 2 Wielers, is gewonnen door Anne Sophie. “Ik wist niet wat ik moest zeggen…. Ik had wel net een fiets nodig, dus het komt goed uit!”, reageerde een enthousiaste Sophie. De andere winnaars zijn: Sem, Anna en Noa zij wonnen ieder twee toegangskaarten voor Ouwehands Dierenpark, Bruce won zes kaartjes voor Tivoli, Jan gaat met vijf vriendjes laserquesten bij Laserquest Nijmegen en Sam en Paula gaan pannenkoeken eten bij Den Tol Pannenkoeken restaurants. Herman Leensen maakte de foto’s.DSC_5219KIKA (Large)

HandsUp! 4 KiKa bij Blonde Pater brengt € 1000,- op
Laetitia Bolmers, oude medewerkster van de Blonde Pater, gaat op 2 november voor KiKa de NY marathon lopen. Om geld in te zamelen bedacht zij samen met de Blonde Pater HandsUp! 4 KiKa. De actie bestond uit een KiKa menukaart en een speciale actie voor kinderen. Zij konden hun versierde handje ophangen en maakten zo kans op fantastische prijzen.

Anne Sophie wint Cube fiets van Jan Kooij 2Wielers
De hoofdprijs, een Cube kinderfiets van Jan Kooij 2 Wielers, is gewonnen door Anne Sophie. “Ik wist niet wat ik moest zeggen…. Ik had wel net een fiets nodig, dus het komt goed uit!”, reageerde een enthousiaste Sophie. De andere winnaars zijn: Sem, Anna en Noa zij wonnen ieder twee toegangskaarten voor Ouwehands Dierenpark, Bruce won zes kaartjes voor Tivoli, Jan gaat met vijf vriendjes laserquesten bij Laserquest Nijmegen en Sam en Paula gaan pannenkoeken eten bij Den Tol Pannenkoeken restaurants.

241 Salades en broodjes
Door te bestellen van het Kika menu doneerden gasten een kleine bijdrage aan KiKa. Nicky Maas, eigenaresse van de Blonde Pater, verdubbelde het eindbedrag. Dit leverde maar liefst € 1000,- op. Er werden 65 Kika muffins besteld, 134 sapjes gedronken en 241 salades en broodjes voor KiKa gegeten.

Nummer 1
Laetitia neemt samen met 93 andere KiKa lopers deel aan de NY marathon om geld in te zamelen voor KiKa. KiKa heeft als doel het verhogen van de kans op genezing van 75% nu, naar 95% in 2025. Laetitia heeft inmiddels bijna € 16.000,- opgehaald en heeft daarmee het meeste opgehaald van alle KiKa runners! “Toen ik in januari begon aan dit avontuur hoopte ik stiekem € 10.000,- op te halen, nu droom ik van € 20.000,-“, aldus Laetitia. Wilt u haar sponsoren? Ga dan naar www.runforkikanewyork.nl , klik op haar naam in het Top 10 klassement en help haar om € 20.000,- in te zamelen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.