5 mei 2014

Modeshow Hip & Knip

Op zondag 18 mei a.s. organiseert Hip & Knip Leuth voor de 3e keer haar fantastische modeshow. Wederom wordt zaal De Vriendenkring in Leuth omgetoverd tot een prachtige sfeervolle zaal waarin de verschillende modellen de kleding zullen showen. Met diverse live artiesten, verrassings-acts en een fantastische licht en  geluidsshow, zullen wij de bezoekers vermaken tot de laatste minuut. Dit jaar hebben wij op beide lange kanten van de catwalk tribunes gebouwd zodat er meer zitplaatsen zullen zijn in vergelijking met vorig jaar. Na afloop openen wij onze winkel in de kleine zaal zodat de bezoekers ruim de tijd krijgen om alles te bekijken. Kaarten á € 2,00 zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Vriendenkring of zijn te reserveren in onze winkel op het Kerkplein 9B in Leuth. Zaal open: Zondag 18 mei om 19:00 uur Aanvang: Zondag 18 mei om 19:30 uur in de Vriendenkring in Leuth.Hip-Knip-Leuth

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.