5 mei 2014

Dodenherdenking bij de Gedenknaald in Berg en Dal

Bij het oorlogsmonument, de Gedenknaald aan de Clarenbeekseweg  in Berg en Dal werd zondagavond de jaarlijkse dodenherdenking gehouden. Deze herdenking vond plaats voorafgaand aan de herdenking op de Canadese begraafplaats in Groesbeek en werd dus al vroeg gehouden. Muzikale medewerking werd verleend door muziekvereniging “Edelweisz”, terwijl de  Leerlingen van de Titus Brandsmaschool uit Berg en Dal een aantal verhalen voorlazen van mensen die de oorlog hadden meegemaakt.  Namens de gemeente Groesbeek was wethouder Thijssen aanwezig en hij legde een bloemstuk namens de gemeente Groesbeek bij het monument. . zie de foto’s.DSC_6203dodenherdenking BenD (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.