3 mei 2014

Zonnetreintje vanaf zondag weer actief in de Ooijpolder.

Het zonnetreintje van de  stichting Van Steen en Natuur uit de gemeente Ubbergen gaat vanaf komende zondag, 4 mei,  weer rijden door de Ooijpolder en landstreek de Duffelt. De afgelopen maanden reed het treintje ook regelmatig door de polder, maar dat was met gezelschappen, welke vooraf waren afgesproken. Aangedreven door zonne-energie rijden de fluisterstille treintjes langs restanten van de steenindustrie en andere historische gebouwen in de Ooijpolder. Tot oktober vertrekt de zonnetrein elke zondag om 11.30 vanaf hotel Spijker aan de Rijksstraatweg  in Beek. Kaartjes zijn voor 4 Euro te koop bij de receptie van het hotel.  Kinderen betalen 2 euro.DSC_1067zonnetreintje (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.