3 mei 2014

F1 van VVLK kampioen.

Zaterdagochtend 3 mei om 09:00 uur stond het team van VVLK F1 klaar voor de thuiswedstrijd tegen SC Millingen F2. Alles rondom deze wedstrijd was al ingericht op de viering van een kampioenschap want de F1 was het weekend ervoor al zeker van de eindoverwinning in de competitie. Alleen feest vieren na een uitwedstrijd is niet zo leuk. Dat doe je voor eigen publiek en op je eigen veld. Vandaar dat het feestje een week later gepland werd. Onder grote belangstelling van fans, vrienden, ouders en grootouders bleek tijdens de wedstrijd al snel dat de F2 van SC Millingen geen partij was. Met 11-0 werd de match gewonnen. Slagroom op de taart zullen we maar zeggen. Daarna was het natuurlijk flink feesten. Met slingers en knalserpentines vertrokken de kampioenen voor hun rondgang op de feestwagen door het dorp. Bij terugkomst sprak de voorzitter lovende woorden en onder het genot van snoep en drank werden de kampioenstrofeeën uitgereikt. Het bestuur feliciteert de F1 met het behaalde kampioenschap en dankt ouders, leiders en de toptrainer voor hun inzet en ondersteuning dit seizoen. Ook een woord van dank voor de bijzondere sponsoring van dit team dit seizoen. Gallant Metaal zorgde voor mooie trainingspakken, Hotel en Restaurant Manna sponsorde 10 wedstrijdballen en Freek Schols kleedde het team aan met warme inloopsweaters.  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Dat ziet er goed uit voor VVLK. Tekst Sjarel Hubbers. zie de foto’s.DSC_4630VVLK F1 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.