2 mei 2014

Open dag brandweer Zyfflich (Dld)

De vrijwillige brandweer van Zyfflich (Duitsland), deeluitmakende van de Freiwillige Feuerwehr Kranenburg hield op 1 mei een Open Dag op het terrein voor de Dorfsscheune (Dorfplatz) midden in Zyfflich. Om 11.00 uur werd begonnen met de inzegening van het nieuwe brandweervoertuig, de TSF-W en daardoor gaat deze, aldus burgemeester Günther Steins, ” nog 5 jaar langer mee”, omdat het voertuig ook al in Kranenburg ingezegend was. Op het plein waren diverse voertuigen uitgestald, waaronder ook de hoogwerker van de Nederlandse brandweer uit de MUG gemeenten. In de loop van de dag waren er allerlei demonstraties, waaronder  die van de ISAR, de Duitse reddingshondengroep “Sondereinheit Ortung”van de brandweer Duisburg.  En natuurlijk was het ook “goed eten en drinken” op het terrein. zie de foto’s.DSC_4318 Feuerwehr Zyfflich (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.