1 mei 2014

Open dag Twiga Travelcars!

Met ingang van 2014 is de Ooijpolder weer een bedrijf rijker ! Twiga Travelcars bv. Twiga , in het Swahili betekent het Giraffe. Het is het symbool om verder te reiken voor onze klant. Twiga bouwt reisauto’s voor zuidelijke landen, op de weg en in lekker ruig terrein. Alles geheel naar wens van de klant. Willie en Willem Thijssen hebben met veel doortastendheid het stokje overgenomen van de vorige eigenaren, Hein en Pier ( In Rilland , provincie Zeeland) Op industrieterrein de Bouwkamp is hun bedrijf geheel ingericht voor opbouw en aanpassing van reisauto’s. Naast een staalhoek met hijsinstallatie is er ook geïnvesteerd in een complete houtwerkplaats zodat interieurs op het hoogste kwaliteitsniveau gefabriceerd kunnen worden. Bij een verhuizing over zo’n afstand, van de Schelde naar de Waal, is het noodzakelijk een nieuw team te smeden. Meubelmakers, elektriciens, schilders, in combinatie met een Spaanse lasser Koen, Willie Thijssen met 30 jaar ervaring in de vrachtwagenonderhoud en Willem Thijssen als ontwerper technisch tekenaar, vormen samen met Hein ( uut Brabant) een  goed geoliede machine. Twiga Travelcars is trots op de ontwikkelingen van de laatste maanden en dat willen ze graag laten zien. Zaterdag  3 mei a.s. staan de deuren open en de koffie klaar. Van 11 tot 5 bent U van harte welkom op De Bouwkamp 5, 5676JX te Ooij. Tot dan, Willie, Willem, Hein, Roos en hun team .DSC_4319 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.