29 april 2014

Demonstratie bijeenkomst op 9 mei.

Persbericht: VOOR EEN SOCIAAL EN TOLERANT EUROPA. De besturen van PvdA-afdelingen Millingen a.d. Rijn, Ubbergen, Groesbeek en Nijmegen hebben samen met de SPD afdelingen Kranenburg en Kleve besloten om vrijdag 9 mei aanstaande een grote internationale en demonstratieve bijeenkomst te beleggen met als motto VOOR EEN SOCIAAL EN TOLERANT EUROPA. De sociaal democraten in de grensregio maken zich grote zorgen over de ‘voelbaar gure nationalistische wind die momenteel in delen van Europa waait.’ De demonstratieve bijeenkomst vindt plaats pal op Nederlands-Duitse grens tussen de oude grenspalen 650J en 650L bij Homüschemühl, Nielerstrasse 240, 47533 Kleve-Keeken. Download de routebeschrijving via www.homuschemuhl.nl De bijeenkomst vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur. Sprekers zijn de kandidaten voor het Europese parlement: Jens Geier (SPD) en Kati Piri (PvdA). De organisatie sluit niet uit dat minister Jeroen Dijsselbloem (PvdA) en andere ‘grote’ Europeanen ook langs komen. Verder zijn er natuurlijk lokale en regionale politici uit Nederland en Duitsland aanwezig. De sociaal democraten hopen vrijdag 9 mei, DAG VAN EUROPA, met een goed bezochte bijeenkomst een sterk internationaal signaal af te geven voor een sociaal en tolerant Europa. Mensen die fit zijn worden opgeroepen om met de fiets (16 km van het centrum van Nijmegen)) naar Homüschemühl te komen.

DSC_9259 Europadagkopie (Large)

2 Responses to Demonstratie bijeenkomst op 9 mei.

  • Zojuist hebben we door het o zo “sociale” beleid van de PvdA bija de helft van ons maandinkomen moeten schenken aan het mede door de PvdA ingevoerde “verplichte eigen risico” van de ziektekostenverzekeraar.

    Denkt U heus dat we zin hebben om naar om het even wat dat door de PvdA wordt georganiseerd te komen? Met die “gegoede-klasse-socialisten” hebben we echt niets meer gemeenschappelijk.

    • Ik denk dat je daar ook “tegengas” kunt geven. En deze website is niet bedoeld om het ergens mee eens of oneens te zijn, maar om de berichtgeving. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.