23 april 2014

Henk Kersten uit Leuth overleden.

Op 18 april is na een korte ziekte, Henk Kersten, echtgenoot van Heidi Brugger, op 64 jarige leeftijd overleden. Wij wensen zijn vrouw Heidi, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. page1image256 (Large)

Henk is overgebracht naar het uitvaartcentrum aan de Burgemeester Daleslaan 27 te Nijmegen. Hier kunt u op woensdag 23 april van 18.00 uur tot 19.00 uur afscheid van hem nemen. De samenkomst voorafgaande aan de crematie wordt gehouden op donderdag 24 april om 15.45 uur in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 te Nijmegen. Na afloop bent u welkom in de ontvangstruimte van bovengenoemd crematorium voor een informeel samenzijn met de familie. Hier is tevens gelegenheid tot persoonlijk condoleren.