16 april 2014

Weer lichaam geborgen in de Waal.

In de Waal  t.o Erlecom bij Gendt is woensdagochtend een stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. Rond 11.00 uur heeft de politie het lichaam van de onbekende vrouw, dat omstreeks 09.00 uur werd aangetroffen bij de steenfabriek,  geborgen. De vrouw lag deels in het water en deels op de oever. Dit is al het derde lichaam in korte tijd, dat in de Waal werd aangetroffen. Eerder was er al één aangetroffen in Erlecom en in Lent. De Technische Recherche (Forensische opsporing) van de politie was ter plaatse en stelt een onderzoek in naar de doodsoorzaak en de identiteit van de vrouw. Ook het lage water werkt er aan mee, dat dergelijke “vondsten” vooral na een bocht in de rivier, worden gedaan. In veel gevallen handelt het zich om personen, die in Duitsland te water zijn geraakt. zie de foto’sDSC_7893waterlijk (Large)