16 april 2014

Verkeersdiploma’s voor groep 7 basisschool Opweg in Ooij

Dinsdagavond, 15 april, heeft burgemeester Paul Wilbers van de gemeente Ubbergen aan alle 36 leerlingen van groep 7 van basisschool Opweg te Ooij het verkeersdiploma uitgereikt. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de school met medewerking van Miengske Borremans van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Beek, Ooij, Ubbergen. Van de 36 leerlingen waren 23 Cum Laude (0 fouten) geslaagd. Een geweldig resultaat. De leerlingen hadden het afgelopen half jaar elke week verkeersles gehad van Henk Baron. De leerlingen hadden afgelopen 10 april zowel het schriftelijk als het praktisch verkeersexamen afgelegd. De bedoeling is nu, dat ze het in de toekomst echt in de praktijk gaan brengen en voor een Veilig Verkeer gaan zorgen. zie de foto’s, gemaakt door Herman Leensen.DSC_4538verkeersexamen (Large)