11 april 2014

Hanneke Brouwers overleden.

Afgelopen woensdag is op 40 jarige leeftijd onze dorpsgenote Hanneke Brouwers plotseling overleden. Hanneke had in Ooij haar eigen nagelstudio. Een grote tragedie en we wensen haar man Michele en zoon Lorenzo, maar ook Roberto, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Hanneke is thuis en iedere dag vanaf 13.30 uur is er gelegenheid om haar te bezoeken. Je kunt afscheid van Hanneke nemen op woensdag 16 april om 13.30 uur in het crematorium Rijk van Nijmegen in Beuningen.Hanneke Brouwers (Large)

2 Responses to Hanneke Brouwers overleden.

  • gecondoleerd ik wens haar man en kinderen en nabestaanden heel veel kracht om dit grote verlies te verwerken.

  • Woorden schieten tekort, een mens wilde nog zoveel vertellen en ineens kan het niet meer. Sommigen onder ons worden oud, echter veel meer verlaten ons op jongere leeftijd en daar kun je geen getal op plakken. Jullie verliezen zomaar jullie moeder, vrouw en dochter. Het is allemaal teveel, ik wens jullie allen de kracht toe om hier overheen te groeien. Neem haar gedachtengoed mee in je dagelijkse doen en laten en je zal je heel langzaam bewust worden dat zij elke dag bij jullie is, niet zoals je had gehoopt maar anders. Ik wens jullie allen heel veel sterkte toe !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.