22 maart 2014

Weer afval wietplantage in de Ooijpolder.

Opnieuw hebben onbekenden hun afval van een wietplantage gedumpt in de Ooijpolder. Deze keer gebeurde dat in het buurtschap “De Tien Geboden” aan de Ooijse Bandijk in Ooij. De daders zadelen de gemeente weer met het probleem op. Maar ook in de uiterwaarden van Kekerdom hadden de vervuilers weer toegeslagen. Daar lag een versneden tuinvijver. En dan te bedenken, dat voor dat laatste gewoon de Dar gebeld kan worden, want die komen het gratis ophalen. Niet dat andere afval natuurlijk, want dan valt de dader door de mand en dat zal ook de reden zijn, dat dat niet bij de DAR is afgeleverd.  Enig idee wie deze vervuilers zijn? Bel de politie op  0900 – 8844 of informeer uw wijkagent. zie de foto’s.DSC_0004 afval (Large) 20140322_135357_resized (Medium)