22 maart 2014

Nieuwe site Kerkberichten voor Millingen aan de Rijn en omgeving.

Vanaf heden is er een nieuwe site met kerkberichten van de Heilige Antonius van Padua Kerk in Millingen aan de Rijn in de lucht, welke speciaal is voor inwoners van Millingen aan de Rijn en omgeving en die bijvoorbeeld niet de zender WFM (de kabelkrant voor Ubbergen en Millingen) kunnen ontvangen of voor schotelbezitters. Deze site laat dan bijvoorbeeld ook zien wie er is overleden en wanneer de uitvaart is. De naam van de site is:  www.kerkberichten.infoDSC_7100naam H.paduakerk (Large)

2 Responses to Nieuwe site Kerkberichten voor Millingen aan de Rijn en omgeving.

  • begrafenis van klasgenoot Toon Drissen

  • Beste verzorgers van deze Kerkberichten. – Aanstaande zondag wordt voor de parochie en de kerkgemeenschap in Millingen een grote dag: de kroning van het Mariabeeld. Ik heb de redactie van “De Roerom”, waarvan ik iemand heel persoonlijk ken, gevraagd om er aandacht aan te besteden. Hij wil dat graag doen, maar kan helaas zondag zelf niet aanwezig zijn. Hij vraagt nu, hem (ik zal u zijn e-mailadres geven, als u er me even om vraagt) enkele goede foto’s van de plechtigheid te sturen, die hij dan zal proberen te verwerken in een artikel. Een mooie kans om “ons” Millingen op de kaart te zetten!

    Met vriendelijke groet,

    pater Willem Spann, Tilburg.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.