22 maart 2014

Aandacht voor vallen in Kulturhus te Beek.

Vrijdagmiddag was er een zeer druk bezochte voorlichtingsmiddag met als thema “Voorkom vallen” in het Kulturhus te Beek. Fit en vitaal blijven? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Dat willen we allemaal. Vallen is daarbij een struikelblok, zeker als u bedenkt dat de kans op vallen vanaf 65-jarige leeftijd duidelijk toeneemt. Om vallen te voorkomen werd deze voorlichtingsbijeenkomst over valpreventie georganiseerd voor alle senioren van Beek-Ubbergen. Ook mantelzorgers, familie en vrienden waren van harte welkom.  Tijdens de voorlichting kreeg men praktische tips van professionals om vallen te voorkomen.   De middag werd verzorgd door KBO Beek, Fysio-Manuele-Bewegingstherapiepraktijk Boonstra & Steenhuis (voorheen Bots& Steenhuis), ZZG zorggroep, GGD Regio Nijmegen en de gemeente Ubbergen. zie de foto’s.

DSC_9563valpreventie (Large) Op de foto de presentatie van Ergotherapeut Bas van der Heijden, Tel 0610708074