21 maart 2014

NL-DOET het in Kerstendal en de Vijverhof Berg en Dal.

 

Medewerkers van de MUG-gemeenten (Millingen-Ubbergen en Groesbeek) hebben samen met de medewerkers van wooncorporatie Oosterpoort vrijdagmiddag, tijdens de eerste dag van de landelijke actie NL-Doet, vrijwilligerswerk gedaan in gemeenschapshuis Kerstendal en woon-zorgcentrum de Vijverberg in Berg en Dal. Rond het middaguur werden de vrijwilligers ontvangen in Kerstendal, waar een voortreffelijke lunch op hen stond te wachten . Daarna werden de groepen opgesplitst en ging een deel van de mensen aan het werk in Kerstendal, waar o.a. werd geschilderd.  De andere vrijwilligers gingen naar de Vijverhof, waar onder andere Bingo werd gespeeld met de bewoners en verder ook allerlei andere spelletjes werden gedaan. Een ander deel ging naar buiten om daar onderhoudswerkzaamheden te verrichten.  Gezamenlijk werd de dag besloten in de Vijverhof, waar ze o.a. werden toegesproken door burgemeester Harry Keereweer, die hen bedankte voor hun inzet. zie de foto’s.DSC_9710NL Doet (Large)