20 maart 2014

Feestelijke opening nieuwe ruimte Peutercafé Beek

Woensdagmorgen vond in Beek in het Kulturhus op feestelijke wijze de opening plaats van de nieuwe ruimte van het Peutercafé. Het peutercafé is een ruimte, waar ouders elkaar met de peuters kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Het is vanaf nu gevestigd in de BSO-ruimte van kinderdagverblijf Ollikido in het Kulturhus. De ideale plek om met je kind binnen te lopen om andere ouders en peuters te ontmoeten!   Deze ochtend was ook de Ooijse diëtiste Edith van Ettiger aanwezig om vragen te beantwoorden. Het peutercafé is  elke eerste woensdag van de maand van 10 tot 12uur. Meer informatie? Kijk op http://www.cjgregionijmegen.nl/ubbergen. Zie de foto’s.

DSC_8664peutercafe (Large)

One Response to Feestelijke opening nieuwe ruimte Peutercafé Beek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.