13 maart 2014

Aandacht voor vallen in Beek-Ubbergen

Fit en vitaal blijven? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Dat willen we allemaal. Vallen is daarbij een struikelblok, zeker als u bedenkt dat de kans op vallen vanaf 65-jarige leeftijd duidelijk toeneemt. Om vallen te voorkomen wordt er een voorlichtingsbijeenkomst over valpreventie georganiseerd voor alle senioren van Beek-Ubbergen. Ook mantelzorgers, familie en vrienden zijn van harte welkom. Tijdens de voorlichting krijgt men praktische tips van professionals om vallen te voorkomen. Voorkom vallen en neem deel aan de voorlichtingsbijeenkomst op vrijdag 21 maart, van 14.00 – 16.00 uur in het Kulturhus in Beek. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie, neem contact op met ZZG zorggroep team Beek-Ubbergen, via: 06-51500471 of team.beek@zzgzorggroep.nl. Bovenstaande activiteiten worden u aangeboden door KBO Beek, Fysio-Manuele-Bewegingstherapiepraktijk Boonstra & Steenhuis (voorheen Bots& Steenhuis), ZZG zorggroep, GGD Regio Nijmegen en gemeente Ubbergen.