9 maart 2014

Repair Café in Beek weer een succes.

Zaterdag was het weer een dag om je kapotte spullen te laten repareren in het Kulturhus te Beek. Van 11.00 uur tot 14.00 uur was het Repair Café Beek weer geopend voor allerlei reparaties van o.a. elektrische apparaten, kledingreparaties, lijmklusjes etc. Ook kleine reparaties aan fietsen en rollators behoorden tot de mogelijkheden. Deskundige reparatievrijwilligers waren hier al weer voor de 6e keer  aanwezig om samen met de eigenaar/brenger van het goed  zoveel mogelijk spullen van de afvalberg te redden. En het was weer druk. Veel mensen hadden de gelegenheid aangegrepen om met hun kapotte spulletjes het Repair Café te bezoeken, mee te kijken en waar mogelijk zelf aan de slag te gaan. Maar ook mensen die niets hadden  om te repareren, waren welkom voor een gezellig praatje. De kinderen konden  kleuren en vliegtuigjes vouwen. Repair Café gaat niet alleen om het repareren van spullen, maar ook om mensen uit Beek samen te brengen en te verbinden. En dat was zaterdag weer goed gelukt. zie de foto’s.DSC_6720repair cafe (Large)
Voor meer informatie: Ruud Jansen, telefoon: 024 6843969 of repaircafebeek@upcmail.nl. zie ook http://repaircafe.nl/nijmegen/