9 maart 2014

Oprichtingsmis RK parochie Maria ten Hemelopneming

Op zondag 9 maart heeft Vicaris-Generaal R. van den Hout de nieuwe Parochie Maria ten Hemelopneming officieel opgericht en het Pastorale Team geïnstalleerd. Deze bijzondere H. Mis vond plaats in de Millingse kerk. Muzikale medewerking werd verleend door Zangvereniging Vivace onder leiding van Frans Coerwinkel en organist Wouter Broens en het Beeks Mannenkoor St. Cecilia onder leiding van dirigent en organist Cor van Wageningen. Alle gelovigen uit Beek, Ooij-Persingen, Leuth, Kekerdom en Millingen aan de Rijn en andere belangstellenden waren welkom om deze mis bij te wonen en hadden dit ook in grote getale gedaan. De andere voorgangers waren Pastoor Henk Janssen uit Beek en Pastoor Eric Smits uit Millingen. Fotos: William Giebels (WFM kabelkrant). zie de foto’s.

IMG_0813 oprichtingsmis (Large)