6 maart 2014

Fysiotherapie Ooij weer terug in de kom van Ooij.

Op 24 februari jl. is Fysiotherapie Ooij verhuisd naar het Reiner van Ooiplein 3, het pand waar voorheen het kinderdagverblijf was gevestigd. Dat is voor Fysiotherapie Ooij terug op de oude locatie, want voordat het kinderdagverblijf het pand in gebruik nam, was de praktijk daar ook gevestigd. Inmiddels is er wel het één en ander veranderd. In eerste plaats heeft fysiotherapeut én manueel therapeut Jurgen Emsbroek het stokje overgenomen van  Annemiek Breukers. Daarnaast heeft het pand een metamorfose ondergaan. Zo is er een ruime trainingszaal, die benut gaat worden voor medische training gericht op revalidatie en preventie. Daarnaast zijn er uiteraard een aantal moderne behandelkamers. De nieuwe locatie is een grote stap vooruit: Het is uitstekend bereikbaar voor iedereen door de centrale ligging in het dorp en de ruime parkeergelegenheid aan het plein. Het pand past bij de filosofie van de praktijk: modern en professioneel, maar tevens laagdrempelig en met een open, informele sfeer. Mede door deze locatie kan deskundige zorg gegarandeerd blijven, zowel richting cliënten als naar zorgverzekeraars. Heeft u behoefte aan fysiotherapeutische zorg of heeft u interesse in ons fysiofitness programma, kijk op onze website www.fysiotherapie-ooij.nl, of bel: 024-6631421.

DSC_1486fysio (Large)