22 februari 2014

Meedenken over de N325 Nijmegen-Duitse grens.

DSC_9481 (Large)De N325 Nijmegen –Duitse grens is opgenomen in de trajectprogrammering van de provincie Gelderland. Dat wil zeggen dan eens in de negen jaar onderhoud aan de weg wordt uitgevoerd. In combinatie met het onderhoud kunnen ook overige maatregen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld maatregelen ter verbetering van de verkeersveiligheid, vervanging van openbare verlichting en het realiseren van faunavoorzieningen. De provincie Gelderland nodigt u uit deel te nemen aan de verkenning van verbeteringen ten aanzien van onder andere de verkeersveiligheid op de N325 tussen Nijmegen en de Duitse grens. zie de website van de provincie Gelderland.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.