22 februari 2014

Jongerenparty in de Sprong te Ooij.

Vrijdagavond werd in dorpshuis de Sprong te Ooij een jongerenparty georganiseerd, welke bestemd was voor jongeren van 12 tm 15 jaar. Dit gebeurde in opdracht van de gemeente Ubbergen, die daarvoor een jongerenadviseur (Fenna Canters) bereid had gevonden om dit te organiseren. De muziek werd deze avond verzorgd door DJ Bouncy en er waren een aantal workshops voor de jeugd. Zo kon men zich laten opmaken door 2 visagistes, kon er van alles met fotografie gedaan worden en was er een dansworkshop, georganiseerd door dansschool DenD. Het feest was bestemd voor alle jongeren in die leeftijdscategorie uit de gemeente Ubbergen en velen waren dan ook naar de Sprong gekomen om dit mee te maken.  Ook was er een speciale pendelbus, welke de jongeren vanuit hun woonplaats naar Ooij kon brengen. Maar deze hoefde niet ingezet te worden, omdat niemand zich daar voor opgegeven had. zie de foto’s.

DSC_9667jongerenparty1 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.