20 februari 2014

Jachtopzichter Gerrit Dengerink uit Leuth overleden.

Woensdagmiddag, 19 februari, is Gerrit Dengerink, jachtopzichter in Leuth, thuis in zijn vertrouwde omgeving, overleden. Gerrit (82) was al enige maanden ziek, maar was tot voor kort nog steeds actief als jachtopzichter in de Ooijpolder. Hij leefde voor de natuur, was zeer betrokken met zijn vak en alles wat er om heen zat en onlangs had hij afscheid genomen als lid van de redactiecommissie van het tijdschrift “De Jachtopzichter”. Heel vaak ook hadden we in het werk met elkaar van doen. Gerrit was koninklijk onderscheiden en was Lid in de Orde van Oranje Nassau. Wij wensen zijn vrouw Henny, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de andere familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.DSC_1143 Gerrit DengerinkDengerink_0001 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.