20 februari 2014

Aanrijding met gewonde door beleefdheid.

Vanmiddag rond 12.30 uur vond een aanrijding plaats tussen drie personenauto op de Nieuwe Ubbergseweg (N325) in Nijmegen bij de aansluiting met de Ubbergseweg. Doordat een onbekend gebleven automobilist op de rijbaan van deze doorgaande weg, richting Nijmegen, waar 80 km mag worden gereden, plotseling stopte om een fietser over te laten steken, vond achter deze auto een aanrijding plaats tussen deze drie auto’s, waarvan de laatste te laat kon stoppen en achterop de voorliggers botste. Een lesauto kreeg hierbij ook een tik, waardoor een inzittende met nekletsel door de brandweer uit de auto moest worden gehaald.  Zij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. De onbekend gebleven automobilist(e)  reed vervolgens door. Overigens staat dit punt bekend om dergelijke voorvallen. Vooral Duitse automobilisten stoppen hier vaak om fietser of voetgangers voor te laten gaan. zie de foto’s.

DSC_9322aanrijding (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.