19 februari 2014

Feest voor jongeren in De Sprong in Ooij.

party ubbergen foto (Large)

A.s  vrijdag, 21 februari, is er een feest voor jongeren van ongeveer 12-15 jaar in Dorpshuis De Sprong in Ooij. Het feest begint om 20.30, duurt tot 00.30u en naast een DJ, die de hele avond draait, is er van alles te doen! Zo staat er een digitale graffitimuur, zijn er twee visagistes aanwezig die de meiden leuk op kunnen maken, wordt er een dansworkshop verzorgd en kunnen er Light Art-foto’s gemaakt worden (met lampjes worden dan leuke vormen gecreëerd die met het blote oog niet te zien zijn, maar wel op foto vastgelegd kunnen worden). Gezien de leeftijd van de doelgroep zal er uiteraard geen alcohol geschonken worden (ook niet aan aanwezig personeel dat wel boven de 18 is) en er is supervisie vanuit het Dorpshuis en de carnavalsvereniging. Entree en deelname aan de activiteiten is gratis, drankjes zijn tegen lage prijzen verkrijgbaar. De pendelbus rijdt door Kekerdom, Leuth en Beek en zet je voor de deur van De Sprong af. Dit kost slechts €4,- voor een retourtje. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een bericht via Facebook of naar canters.f@gmail.com !

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.