13 februari 2014

Nieuws van muziekvereniging D.E.S.

Muziekvereniging D.E.S. geeft ook dit voorjaar weer een spectaculair concert. Een concert in Leuth met ‘Spaans temperament’. Meer info hierover volgt later. Het concert wordt gehouden op zaterdag 19 april, u komt toch ook! Op zaterdag 8 maart organiseert D.E.S. een potgrondactie. In tijden van crisis en bezuinigingen merken wij helaas ook dat het steeds moeilijker wordt om financieel gezond te blijven. Acties zijn voor een vereniging onmisbaar om te kunnen blijven bestaan. Hopelijk kunnen wij 8 maart ook op u rekenen en steunt u de vereniging door de koop van potgrond. zeg nou zelf gemakkelijker kunnen we het niet maken, want de leden komen bij u aan de deur en leveren het direct bij u af! Met D.E.S. zet u dit jaar de bloemetjes in prima conditie buiten! Het hele jaar door zijn een aantal vrijwilligers actief met het inzamelen van oud ijzer. Met deze actie zullen wij ook het komende jaar doorgaan. Heeft u oud ijzer, koper, aluminium  en/of bv oude pc’s / wasmachines? Wij komen het graag bij u ophalen! Bel hiervoor Harry Dahm: 06-14297140 .Bestuur muziekvereniging D.E.S.

potgrond_300 (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.