9 februari 2014

Misdragingen op voetbalveld in Leuth.

De voetbalwedstrijd tussen VVLK en De Paasberg op de sportvelden in Leuth is zondagmiddag na 65 minuten gestaakt, omdat de situatie op het veld  uit de hand liep. De politie moest er aan te pas komen, waarna een speler van de Paasberg, ze spelen in de vijfde klasse G, werd aangehouden. De speler van de Paasberg misdroeg zich op het veld nadat hij,  na ruim een uur spelen,  van de scheidsrechter de rode kaart ontving. Deze kreeg hij, nadat hij kort daarvoor de gele kaart had gekregen voor commentaar op de leiding.   Hierop gaf hij de scheidsrechter een klap in de maag, waarna hij de rode kaart kreeg.  Daarna zouden zich ook andere spelers van de Paasberg zich met het voorval hebben bemoeid en liep het totaal uit de hand. De politie moest erbij komen om de gemoederen  tot bedaren te brengen.” De man werd aangehouden voor mishandeling en bedreiging
voetbal-geweld (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.