4 februari 2014

Presentatie en korte demonstraties Reconnective Healing en Reconnective Kids

Reconnective Healing®  (RH) is een krachtige nieuwe vorm van healing, waarbij gewerkt wordt met frequenties (trillingen) die het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeren. De ervaring van de healing herinnert ons aan de natuurlijke staat van ‘heelheid’ en ‘gezond zijn’ en verbindt ons met wie we in essentie zijn. Blokkades lijken weg te vallen, waardoor lichaam en geest in evenwicht komen. De sessies zijn geschikt voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. RH is 20 jaar geleden begonnen bij Eric Pearl, een voormalig chiropractor uit Los Angeles. Vele praktijkervaringen en internationale wetenschappelijke studies (o.a. Dr. Korotkov, dr. Weil, Dr. Schwartz  en dr. Chopra) hebben de werking van RH bevestigd. Het werk van Eric Pearl is beschreven in zijn boek: “De Reconnectie, Heel anderen, Heel jezelf.” Anneke Stuij is RH-Practitioner en Reconnective Kids®  Instructor. Ze geeft workshops waarin kinderen kunnen leren om de frequenties van RH te voelen en te gebruiken voor zichzelf, familie, vriendjes en huisdieren. Op 22 februari geeft zij, i.s.m. Anita Dulos van Open Hart, ( Anita woont in Millingen en heeft een praktijk in Groesbeek) een presentatie over RH, inclusief enkele demosessies, en over het werk met kinderen! Het vindt plaats op het Mondialcollege, Leuvensbroek 30-01 te Nijmegen. Het begint om 10:30h en duurt tot 12:30h. Entree bedraagt 5 euro incl. koffie/thee. Je bent van harte welkom! Graag opgeven via info@openhart.org of via 06-22898342Leonardo

Anita_small

One Response to Presentatie en korte demonstraties Reconnective Healing en Reconnective Kids

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.