28 januari 2014

Jubileumfeest 50 jaar Lukassen produkties in Ooij.

Het bedrijf Lukassen Produkties, dat is gevestigd in Nijmegen, maar ooit begon in Ooij, bestaat 50 jaar. Dat werd maandagavond groots gevierd in zaal de Vink te Ooij, waar speciaal voor dit doel een geweldig ingerichte partytent was neer gezet. Ruim 700 gasten, veelal bekend (of nog niet zo bekend) uit de (voornamelijk Hollandse) muziekwereld, waren naar Ooij gekomen om dit feest samen met de mensen van Lukassen Produkties te vieren.  Koos Alberts, al 31 jaar samenwerkend met Lukassen Produkties, had speciaal een lied gemaakt over de jarenlange band met het muziekbureau en de familie Lukassen. De muziek werd verzorgd door Summerland, sinds kort in een vernieuwde bezetting. Uit Volendam was Jan Smit naar Ooij gekomen om het publiek met zijn liedjes te vermaken. zie de foto’s.(komen nog meer)DSC_4906 Lukassen  (Large)