27 januari 2014

Nieuwe Bibliotheek Millingen vanaf vandaag in Kulturhus

Bibliotheek MadR IMAG1713 (Large)Vandaag opent de geheel vernieuwde Bibliotheek Millingen haar deuren in het Nieuwe Kulturhus aan de Heerbaan 115 in Millingen. Van 12 januari tot de opening was de bibliotheek gesloten vanwege de verbouwing en de verhuizing. In het Kulturhus zijn bezoekers van harte welkom, ook als er geen medewerkers van de bibliotheek aanwezig zijn. De bibliotheek is open tijdens de openingstijden van het Kulturhus. Met de selfservice-apparatuur kunnen leden van de biblioheek dan zelf boeken halen of inleveren. Twee dagen per week zijn de medewerkers aanwezig voor advies, vragen of het regelen van administratieve zaken.   Vier dagdelen per week zijn de medewerkers aanwezig, maandag van 09.30 – 12.00 uur, woensdag van 10.30 – 13.00 uur en van 14.00 – 16.30 en vrijdag van 14.30 – 17.00 uur.  De Bibliotheek Gelderland Zuid is een van de grootste culturele instellingen in Gelderland. De Bibliotheek Gelderland Zuid is een modern multimediaal kennis- en cultuurcentrum, met een ruim aanbod aan informatie, educatie, ontmoeting, literatuur en cultuur. Per jaar brengen 3 miljoen mensen een bezoek aan de Bibliotheek Gelderland Zuid.