26 januari 2014

Voor de 5e keer Spinning Sensation in Ooij.

Heel veel deelnemers, onder wie een grote groep jeugdigen, fietsclubs, individuele sporters,  maar ook teams van de voetbalverenigingen SVO en VVLK en andere verenigingen, deden deze zondag mee aan de Spinning Sensation,  welke inmiddels voor de 5e keer georganiseerd werd  door het Team Ooijpolder t.b.v. het Koning Wilhelmina Fonds in sportcentrum Morgen Fit in Ooij. Voor dat goede doel gaat het Team Ooijpolder in juni weer  a.s. weer proberen om 6 x de Alpe d’Hues (Alpe d’HuZes) in Frankijk op de fiets te beklimmen. Vanaf 09.00 uur waren er, onder deskundige leiding, weer  sessies van een uur, waarbij de deelnemers werd geleerd om op de juiste wijze te fietsen en dit ook vol te houden. Er was een speciaal uur voor de jeugd en een speciaal uur (het laatste uur) waarbij de vertegenwoordigers van de MUG gemeenten waren uitgenodigd. Slecht twee raadsleden van Ubbergen, Jo Coerwinkel en Thieu Hoeken en de secretaris van Millingen aan de Rijn, Peter van den Brink, deden hier aan mee. zie de foto’s. (komen nog meer)DSC_6303Spinning (Large)