20 januari 2014

Prinsenreceptie Prins Bas de Eerste in de Sprong te Ooij

Zondagmiddag vond in dorpshuis De Sprong te Ooij de “Prinsenreceptie” van Prins Bas den Snoeper van carnavalsvereniging De Deurzakkers plaats. Bijna alle carnavalsverenigingen uit Het Hoog en Het Laag, verenigd in het HeLaHo ( Beek, Leuth, Kekerdom en Millingen)  waren aanwezig. Berg en Dal ontbrak, omdat deze vereniging zelf de Prinsessenreceptie had op hetzelfde tijdstip en de vereniging uit Groesbeek was zaterdagavond met een grote groep aanwezig geweest.  En natuurlijk waren er ook weer vertegenwoordigers van de diverse Ooijse verenigingen, terwijl ook Pastoor Henk Janssen kwam  feliciteren. Er was een speciaal optreden van solodanseres Britt en samen zorgden ze er voor, dat het een prachtige feest werd. Tevens werd de foto van oudprins Friso de Uitsmijter opgehangen in de eregalerij der oudprinsen. De muziek werd, zoals vanouds, verzorgd door de Ooij-e-vaars. Ceremoniemeester was Zeger Stappershoef, nu niet meer als president maar als lid van de vereniging. zie de foto’s.DSC_4797Deurzakkers (Large)