19 januari 2014

Meike van Eck jeugdprinses CV de Sokkenummers Leuth.

Op zondag 19 januari is in een bomvolle zaal de Vriendenkring in Leuth,  Meike van Eck als nieuwe jeugdprinses van de Sokkennummers gepresenteerd.   Samen met Prins Wilfried (van Eck)  den Erste ( d’n Elektrieker) zal Meike dit seizoen met haar pages Lotte van IJzendoorn en Iris Arens en Adjudant Max van der Hoeff  en president Merel, top carnaval gaan vieren in Leut(h)ergat en de andere dorpen.  Tijdens een gevarieerd programma vol met zang en dans en veel gastverenigingen werd er afscheid genomen van prinses Xena en haar gevolg.   Speciale aandacht was er ook voor een gastoptreden van  de hondenschool Agility for Fun en optredens van DES DWAAS.  Na het aantreden van prinses Meike de Erste en de gardedans, konden de andere verenigingen prinses Meike feliciteren. De middag werd afgesloten door  het feestduo  met hun feestnummers en polonaise. Namens de jeugdcommissie van CV de Sokkennummers danken wij alle betrokkenen die meegeholpen hebben aan het slagen van deze jeugdzitting. Foto’s en tekst Gerben van Eck. IMG_7227 Jeugdprinses Meike (Large)