14 januari 2014

Opening eerste deel nieuwe school annex Kulturhus Leuth.

Dinsdagmiddag was in Leuth, in de nieuwbouw van basisschool ’t Bijenveld, de openingsactiviteit “In gebruik name bouwfase 1” . De nieuwe school is als eerste van het complex in gebruik genomen, nadat de afgelopen weken hard aan de verhuizing was gewerkt. Na de ontvangst in de centrale ruimte  van het nieuwe gebouw werd gesproken door Saskia Tissen, directeur van ‘t Bijenveld,  Leidy van der Aalst, wethouder van de gemeente Ubbergen en Frans Geurts, algemeen directeur SPO Condor. Vervolgens werd er een toast uitgebracht en konden de aanwezige gasten, waaronder buurtbewoners, de nieuwe school bekijken. Intussen werd buiten verder gewerkt aan de afbraak van de oude gebouwen, waardoor plaats gemaakt wordt voor de uitbreiding. zie de foto’s.
DSC_3067bijenveld (Large)