12 januari 2014

CV de Berggeiten in Berg en Dal heeft een nieuwe prinses.

Carnavalsvereniging de De Berggeiten uit Berg en Dal heeft een nieuwe prinses. Anne Houterman, werkzaam in de gezondheidszorg (apotheker/onderzoeker) en ook bestuurslid van de vereniging werd zaterdagavond tijdens een druk bezocht Prinsenbal in gemeenschapshuis Kerstendal geïnstalleerd als nieuwe Prinses van de Berggeiten . Zij is de dochter van Freek Houterman, die in het verleden ook Prins van de Berggeiten is geweest.  Samen met haar pages Denise en Fanny, alsmede de adjudanten Bjorn, Bas en Michiel ( de penningmeester van de vereniging) zal zij het komende jaar de vereniging representeren. Tijdens deze avond werd Theo Loeffen uit Groesbeek, maar lid van de senaat van de Berggeiten, uitgeroepen tot “Grootste Dufel” 2014. Ook werd deze avond werd afscheid genomen van Prins Steph, die daarna toetrad tot “De Heeren van het Hoog”. Zij hadden een speciale act voor hem bedacht. Alle verenigingen uit de omgeving waren bij dit Prinsenbal aanwezig. zie de foto’s 

DSC_2853Anne Houterman (Large)